• 1404/06/10 - 18:26
  • - تعداد بازدید: 1467
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بانک مرکزی کارت رفاه به کشاورزان اعطا می‌کند

رئیس‌ بانک مرکزی گفت: به‌منظور توانمندسازی کشاورزان، افزایش ضریب مکانیزاسیون و خرید تراکتور، کارت رفاه به کشاورزان اعطا می‌شود.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، محمدرضا فرزین رئیس‌ بانک مرکزی در حاشیه بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه‌ به متوقف‌ شدن ارائه تسهیلات مکانیزاسیون به کشاورزان برای خرید تراکتور از اواخر سال ۱۴۰۰، بانک تجارت را مکلف کردیم تا دستگاه رفاه کارت را برای توانمندسازی کشاورزان جهت خرید تراکتور اجرایی کند.

 

وی با اشاره به وجود کارخانه‌ای مانند تراکتورسازی در کشور و توانایی بالای تولیدی این مجموعه، افزود: کشاورزان از تمکن مالی لازم برای بهره‌مندی از تولیدات ملی این مجموعه ندارند بنابراین در کوتاه‌مدت جهت رفع این مشکل این گزینه را عملیاتی کرده و برای مراحل بعد سعی در حمایت از کشاورز و تأمین منابع لازم برای توانمندسازی آنان خواهیم داشت.

 

فرزین در پاسخ به خبرنگار فارس درباره جزئیات این طرح گفت: هفته بعد جلسه سه‌جانبه با حضور نمایندگان بانک مرکزی، تراکتورسازی و بانک تجارت این طرح چکش‌کاری و جزئیات آن اعلام خواهد شد.

 

در این بازدید و نشست حاشیه‌ای آن، فرزین دستورات لازم برای رفع موانع تولیدی و توزیعی لیزینگی تراکتور و همچنین موانع ارزی را به معاونان و مدیران بانک‌های ذی‌ربط داد.

  • گروه خبری : اخبار روز,منتخب استانها,استان آذربایجان شرقی
  • کد خبر : 211175
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید